Pagina's

vrijdag 15 november 2013

One note a day.

One note a day... dat zou toch geweldig zijn ! Ik moet bekennen dat ik dat soms echt denk en echt wil. Elke dag heerlijk een berichtje op mijn blog zetten, maar ik heb er gewoon de tijd niet voor en als ik er de tijd voor heb , heb ik eigenlijk niet eens altijd iets te melden. Sommige blogschrijvers krijgen het voor elkaar om elke dag iets te schrijven en te laten zien. Ik vind het knap. Misschien denk ik ook te moeilijk hoor, want ik zie ook wel dat het soms iets heel simpels kan zijn. Maar je moet er maar op komen. Wie weet komt bij mij ook de inspiratieboost nog in actie en schud ik straks van alles uit mijn mouw. Voor vandaag hebben jullie in ieder geval weer iets van mij gehoord :-) en hoop ik snel weer te kunnen laten zien hoever ik ben met mijn kleed. Ik heb een stukje op de foto toegevoegd. Ik heb volgende week heerlijk vrij, dus kan ik heerlijk haken en bloggen!  Fijn weekend!!


4 opmerkingen:

  1. Hé, ieder op z'n eigen manier hoor en zo ook met bloggen. Blijf bij jezelf. gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Jolanda, hier zit een collega hoor! Ik heb ook echt niet elke dag wat te vertellen en dat hoeft ook helemaal niet. Voor mij is het bloggen een plezier en geen must. Die druk wil ik absoluut niet. Dus ik doe het ook lekker op mijn manier en in mijn tempo. Geniet maar fijn van alles wat je doet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Owh Jolanda, ik kan het ook niet elke dag een blogje zetten, daarvoor zitten er te weinig uren in een dag. Ik kijk wel elke dag op de blogs die ik volg. Zo zie je maar, we raken elkaar niet uit het oog. Fijn weekend. Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen